Hur de vidarebefordrade meddelandena fungerar på WhatsApp

När ett meddelande vidarebefordras visas det ovanför med mindre bokstäver som meddelandet vidarebefordrades. Många människor vet inte så bra hur meddelandena skickas i WhatsApps arbete och det är därför vi kommer att förklara deras verksamhet i detalj nedan.

Vidarebefordra meddelanden från WhatsApp

Om du fortfarande inte vet att det är helt möjligt att vidarebefordra meddelanden i WhatsApp. Det första vi ska göra är att förklara hur du skickar meddelanden på WhatsApp .

Vad du ska göra är att hitta det meddelande du vill vidarebefordra . När du väl vet vilken du vill vidarebefordra, trycker du på meddelandet och lämnar det ett par sekunder tills det väljs.

När du väl valt, är det enda som kvarstår att trycka på den återkommande knappen som visas ovan. Det skulle vara pilen som pekar åt höger .

Den skickar dig till en annan skärm där du måste välja vilken kontakt du vill vidarebefordra meddelandet till. Välj den berörda personen och det kommer att skickas. Här kan du välja en eller flera personer.

Kom ihåg att ett litet meddelande som säger "vidarebefordrad" visas så att personen kommer att veta att meddelandet togs från en annan grupp eller en annan konversation.

Hur de vidarebefordrade meddelandena från WhatsApp fungerar

Om du tittar på den övre delen av det vidarebefordrade meddelandet visas en grå pil som pekar åt höger med en liten text i kursiv som säger " vidarebefordrad ". Denna text kommer att visas på allt du skickar om, oavsett om det är ett foto, en video etc.

På så sätt kommer alla att veta att detta meddelande togs från ett annat samtal och vidarebefordrades.

Den vidarebefordrade texten visas bara i chatten där du skickade meddelandet igen. Men det visas inte i chatten eller gruppen där du tog meddelandet, så ingen vet att du skickade det meddelandet igen till ett annat samtal.

Det betyder att: Om "X" -personen skickade ett meddelande till mig och vidarebefordrade personen till "Y". "X" visas inte alls och kommer aldrig att veta att jag skickade sitt meddelande. I motsats till "Y" om legenden "Vidarebefordrad" visas med pilen till höger .

Men om du bestämmer dig för att vidarebefordra ett meddelande som du skapade dig, visar det inte indikationen på att meddelandet vidarebefordrades. På så sätt kan du vidarebefordra dina egna meddelanden till alla dina vänner och på nolltid visas någon form av vägledande som vidarebefordrades.

Hur man förhindrar att speditören dyker upp i meddelanden

Helst, om du vill dela ett meddelande till alla dina vänner, men du inte vill att de ska veta att det vidarebefordrades, är det att kopiera och klistra in det aktuella meddelandet. Om det är ett foto eller en video, ladda ner den till mobilenheten och skicka sedan den som någon fil. Det är det bästa sättet att undvika att visa den lilla indikationen att meddelandet vidarebefordrades .