Chapters of Pretty Little Liars of Season 7

Det finns en stor mängd tv-serier idag, för alla smaker. Jag måste bekänna att jag i mitt personliga fall tycker om House of Cards-serien mer eller jag ens går till Daredevils sida.

Men i den här världen finns det saker för absolut alla smaker, och vi kan inte förneka att det kan eller kanske inte gillar dig, men Pretty Little Liars är en serie av bra kvalitet som många tycker om varje gång de har möjlighet att göra det.

Under den här sjunde säsongen finns det många hemligheter som vi slutar avslöja med några ord, saker som vi ser fram emot att upptäcka vissa identiteter som vi inte har någon aning om etc. Visst går du på väggarna och väntar på att episoderna släpps för att njuta av PLL igen och upptäcka allt som serien i fråga har gömt från oss.

Se Pretty Little Liars online

Självklart kan vi inte ge dig länkarna för att se online-serierna. Det finns en hel del webbsidor som har denna information tillgänglig gratis och San Google kommer säkert inte att kosta dig något för att hitta en pålitlig webbplats som låter dig visa inte bara den sjunde säsongen men alla årstider om du inte hade sett det ännu.

Nu om du vill se serien på tv, är seriens öppettider följande, alla beställda per land, uppenbarligen:

  • Argentina: 22:00 Hrs
  • Honduras: 7:00 PM
  • Mexiko: 7:00 PM
  • Nicaragua: 7:00 PM
  • Panama: 20:00 Hrs
  • Paraguay: 22:00 Hrs
  • Peru: 20:00 Hrs
  • Puerto Rico: 21:00 Hrs
  • Uruguay: 22:00 Hrs
  • Venezuela: 21:00 Hrs
  • Spanien: 02:00 Hrs
  • Bolivia: 21:00 Hrs
  • Brasilien: 22:00 Hrs
  • Colombia: 20:00 Hrs
  • Costa Rica: 7:00 PM
  • Kuba: 20:00 Hrs
  • Dominikanska republiken: 21:00 Hrs
  • Ecuador: 20:00 Hrs
  • El Salvador: 7:00 PM
  • Guatemala: 7:00 PM
  • Haiti: 20:00 Hrs

Episoder från Pretty Little Liars

En serie utan tvivel ganska lång med en stor mängd episoder, för dem som gillar serien och i många fall vad som händer med serien i den här klassen är att vi sprang av episoder för att se för fort, i det här fallet har vi en fin lista många kapitel för att kunna njuta av under en hel del timmar, njut av PLL i scheman ovan eller titta på det online via Internet, även i Netflix kan vi hitta årstiderna i serien.